Foto- og filmfestival, Dovrefjell 2019

Helgen 13. – 15. September 2019 ble det arrangert Nasjonalriket Foto- og filmfestival på Dovrefjell. Arrangør var Dovrefjell Fotoforum, Lom Knipsarlag, Vågå Kameraklubb og Linselusa Vinstra og NSFF.

Vi var ca 80 fotografer fra mange fotoklubber som var med på denne spennende helgen.

Det er første gang jeg er med på en slik type fotofestival og jeg må si at dette vil jeg gjøre igjen. Naturen her på Dovrefjell er fantastisk fin med høstfarger og snø på toppene.

Det var flere interessante foredrag og vi hadde en treffkonkurranse, men det store denne helgen for meg var moskussafari. Vi ble delt opp i fire grupper og dyktige guider ledet oss inn på fotoavstand til disse flotte dyrene. Været viste seg fra sin beste side, selv om værmeldingen viste noe annet.

Viewpoint Snøhetta

Ved viewpoint Snøhetta startet speidingen etter moskus. Vi så en gruppe med moskus ca en times gange unna, men heldigvis så fant vi en gruppe som var mye nærmere. Mange hadde tunge sekker med kamerautstyr.
Bygningen er oppført som en boks av stål, med en stor glassflate mot Snøhetta-massivet i nord, og en organisk og bølgende form av massivt tre mot sør. Innvendig er det sitteplass til 35 personer, og her er det arrangert både konserter, gudstjenester og bryllup. I 2011 vant Snøhetta den prestisjetunge prisen World building of the year. Med hensikt finnes det minimalt med skilting og informasjon ved utsiktsbygget.

Takk til arrangørene og alle fremmøtte for en fantastisk helg med fotografering og sosialt samvær.

Les om Foto- og filmfestival i Vågå 2019.

2 Kommentarer on “Foto- og filmfestival, Dovrefjell 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.